std products std icon
Download

Brezplačna aplikacija za upravljanje s hotelom

Standard Hotel je brezplačna aplikacija za upravljanje s hotelom, apartmaji ali prenočišči katera običajne dnevne rutine spremeni v zadovoljstvo tako za vaše zaposlene kot tudi za vaše goste. Upravljanje z rezervacijami, izdajanje računov in ostale naloge postanejo z uporabo intuitivne tehnologije veliko bolj učinkovite.

Spremenite vaše vsakdanja opravila s pomočjo uporabnikom prijazne aplikacije. Odgovarjajte na zahteve gostov in delajte rezervacije medtem, ko nadzirate cene in zasedenost kapacitet v realnem času.

Prijavite ali odjavite gosta v nekaj sekundah brez da bi vas gost moral čakati. Rezervacije, izdaja računov s seznamom storitev in blaga, skupaj z številnimi poročili v eni inuitivni aplikaciji namenjeni vaši dejavnosti.

Idealna za vodenje malih hotelov, prenočišč in apartmajev.

SPROD Infograph

Upravitelj rezervacijReservation Manager

RezervacijeReservations
jQuery UI Accordion - Default functionality
Prednosti izbire aplikacije Standard Hotel

Brezplačna uporaba

Rrezervacije, sobe, gostje, glavna knjiga, prejeti in izdani računi so ključni za poslovanje hotela in so že vključeni v brezplačno aplikacijo.

Pričnite z izdajo računa ob rezervaciji in zbirajte pomembne podatke o gostu s tem ko vpišujete prijavo.

Spremljajte plačila dobaviteljem in se izognite temu, da vam kakšen račun ne ostane neplačan. Pregledujte poročila iz sistema za lažje odločitve kaj je najbolj ustrezno za vaše poslovanje.

Uživajte v mobilnosti

Upravljajte vaš hotel, apartmaje ali prenočišča v realnem času preko vašega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika medtem ko izdajate račun ali delate novo rezervacijo.

Verjamemo, da veliko potujete zato smo pripravili aplikacijo Standard Hotel s katero lahko delate kadarkoli, od kjerkoli in skoraj na vseh napravah.

Razširite funkcionalnosti

Aplikacijo lahko pričnete uporabljati brez plačila. Za razširitev njene funkcionalnosti pa pojdite na interni Marketplace. Upravljajte z rezervacijami, prijavo in odjavo gostov in izdajajte račune znotraj ene same aplikacije.

Razširite vašo poslovno aplikacijo glede na vaše potrebe. Glede na vaše potrebe izberite samo funkcionalnosti, ki jih potrebujete.

Konsistenca in zaveza

Vse naše aplikacije so narejene tako, da imate zagotovljeno konsistentno uporabniško izkušnjo skozi celotno aplikacijo.

Naš osnovni fokus je razvoj zmogljive poslovne programske opreme. Zavezani smo k dobavi najboljšega izdelka za vaše potrebe ter zagotavljanju svežih nadgradenj na čimbolj enostaven način.

V tej aplikaciji smo združili naše globalne izkušnje iz področja programske opreme v obliko katera je enostavna za uporabo in ključna za male podjetnike.

Celovita podpora

Dostop do standardnih virov kot so FAQ, Uporabniška navodila, Video navodila in forum so na razpolago vsem uporabnikom.

Download Infograph