std products std icon
Download

Brezplačna aplikacija za upravljanje restavracij

Standard Eats je sodobna aplikacija za lastnika restavracije, bara ali kavarne, ki si prizadeva ustvariti izjemne izkušnje s strankami, ne le z najboljšo hrano in pijačo, ampak tudi z nemoteno in učinkovito aplikacijo.

Omogoča oboje, front-end (POS) maloprodajo kombinirano z back-end avtomatiziranem računovodstvom in orodjem za poročanje. Nudi prednost pregledov poslovanja v realnem času in zmanjšuje kompleksnost različnih aplikacij za povezovanje.

To je primarno orodje za vsakega lastnika podjetja. Začnite danes s svojim prvim računom, poskrbite za računovodstvo sami in prevzamite nadzor nad svojimi finančnimi sredstvi.

SPROD Infograph

POSTab

Pregled statusa naročilWorkflow Overview
jQuery UI Accordion - Default functionality
Prednosti pri izbiri Standard Eats

Brezplačna uporaba

Brezplačna aplikacija vam omogoča upravljanje rezervacij, dodajanje artiklov in urejanje računov. Z intuitivnim POS vmesnikom je hitro sprejemanje naročil in upravljanje računov z uporabo različnih funkcij, kot so združevanje ali razdelitev računov. Ustvarjanje in nastavitev računov traja le nekaj minut.

Učinkovita postrežba vse od rezervacije mize od končnega računa.

Uživajte v mobilnosti poslovanja

Povečajte učinkovitost osebja in zmanjšajte napake, tako da natakarjem omogočite fleksibilnost pri vnosu naročil neposredno v programsko opremo preko intuitivnega POS vmesnika.

Take orders, amend or customize them, all while moving between tables and attending to various customers at your cafe.

Sprejemajte naročila, jih spremenite ali prilagodite, med premikanjem med mizami in obiskovanjem različnih strank v vaši kavarni.

Razširite funkcije

Začnite takoj uporabljati aplikacijo z osnovnimi funkcijami, ki vam jih nudimo brezplačno. Ker se vaše podjetje razvija, je možnost na voljo za razširitev vaše programske opreme na način, ki ga želite, tako da se naročite na dodatne funkcije preko Marketplace-a.

Ne samo, da lahko učinkovito upravljate svojo restavracijo, bar ali kavarno, ampak tudi vaše potrebe po računovodstvu in izdajanju računov.

Konsistenca in zaveza

Vsi naši izdelki so zasnovani z istim intuitivnim uporabniškim vmesnikom, kar zmanjšuje potrebo po ponovnem navijanju pri dodajanju dodatnih InApps-ih.

Razvijanje močne poslovne programske opreme je naš glavni cilj in smo se zavezali k zagotavljanju najboljših izdelkov za vaše podjetje. Dostop do najnovejših posodobitev in funkcionalnosti je na voljo v vseh aplikacijah, ki jih ponujamo.

Celovita podpora

Vsi uporabniki bodo imeli dostop do virov Standard Eats, kot so pogosto zastavljena vprašanja, navodila za uporabo, video tutoriali in spletni forum za podporo. Zagotavljamo vam podporo na vsakem koraku poti.

Download Infograph