std products std icon
Download

Brezplačna aplikacija za izdajanje računov

Standardno Poslovanje je sodobna aplikacija za hitro in enostavno izdajanje računov ki vam skupaj s številnimi poročili omogoča fleksibilnost dela na poti z uporabo telefona ter tabličnega oziroma prenosnega računalnika. Širok nabor funkcionalnosti je primeren za vsako vrsto poslovanja. Drill-down, redne nadgradnje, varno shranjeni podatki in še mnogo več.

Racionalizirajte upravljanje vašega podjetja, nalog in rutinskih postopkov z brezplačno aplikacijo za izdajanje računov. Od računovodstva do CRM funkcionalnosti, Standardno Poslovanje je za vas pravi izbor.

Standardno Poslovanje je osnovno orodje za vsakega lastnika podjetja. Začnite danes z izdajo prvega računa, sami poskrbite za vaše računovodske podatke in imejte kontrolo nad vašimi financami.

SPROD Infograph

Preprosto fakturiranje

Uredite, pošljite in sledite računom strank na enem mestu
Simple Invoicing

Sledenje ponudb

Spremljajte ponudbe in prodajo istočasno, da si pridobite večjo boljšo sliko poslovanja
Quotation Tracking
jQuery UI Accordion - Default functionality
Kaj pridobite?

Brezplačna uporaba

Glavna knjiga, Izdajanje računov in Prejeti računi

Začnite s kreiranjem računa medtem ko sledite statusu prejetih plačil in odprtih računov. Beležite vse vaše transakcije ter imejte v realnem času pregled nad vašim poslovanjem preko Bilance stanja, Poizkusne bilance, poročilom Dobiček/izguba ter davčnimi poročili.

Ko se bo vaše poslovanje širilo lahko aplikacijo Standardno Poslovanje razširite z dodatnimi funkcionalnostmi kot so Osnovna sredstva ali vam prilagojena poročila in izpisi vključno z logotipom vašega podjetja.

Uživajte v mobilnosti poslovanja

Upravljajte vaše podjetje v realnem času preko telefona,tabličnega ali prenosnega računalnika z izdajanjem računa ali plačilom naloga medtem ko potujete.

Razumemo potrebe po mobilnosti v današnjem hitečem načinu življenja in tudi zaradi tega smo vam omogočili uporabo naše aplikacije na vseh popularnih napravah. Preverite stanje vaše bilance preko mobilnega telefona ob pitju vaše prve jutranje kave, zaračunajte storitev stranki iz pisarne in pregledujte račune medtem ko ste na poti.

Razširite funkcionalnosti

Za pričetek uporabe aplikacije Standardno Poslovanje, se ne zahtevajo začetni stroški. Po potrebi lahko preprosto razširite rešitve tako, da se naročite na funkcionalnosti v Marketplace-u in jih kadarkoli prekličete.

Ta produkt je bil narejen za pokrivanje večino potreb malega podjetja. Aplikacija bo podpirala vaše procese in rasla skupaj z rastjo vašega poslovanja z dodajanjem novih funkcionalnosti. Od osnovnega računovodstva do Osnovnih sredstev in prodaje, ponudb in CRM-ja. Vse kar potrebujete je znotraj ene aplikacije.

Konsistenca in zaveza

Vse naše aplikacije so narejene tako, da imate zagotovljeno konsistentno uporabniško izkušnjo skozi celotno aplikacijo ter tudi z ostalimi aplikacijami.

Naš osnovni fokus je razvoj zmogljive poslovne programske opreme. Zavezani smo k dobavi najboljšega izdelka za vaše potrebe ter zagotavljanju svežih nadgradenj na čimbolj enostaven način.

Široke ERP funkcionalnosti razvite v naši programski hiši so sedaj na voljo tudi malim podjetjem preko aplikacije Standardno Poslovanje.

Download Infograph