\std icon

Brezplačna CRM aplikacija

Izboljšajte vaše odnose s strankami z vsemi razpoložljivimi informacijami.

Standard CRM je zmogljiva in varna aplikacija ki vam omogoča organizirati, uskladiti in automatizirati vaše CRM procese v vseh vrstah poslovanja. Racionalizirajte prodajo v podjetju, marketing, skrb za stranke in tehnično pomoč in prihranite na času in denarju hkrati z izboljšanjem učinkovitosti in dobičkonosnosti.

Širok razpon razpoložljivih funkcionalnosti naredi Standard CRM aplikacijo za idealen izbor za vsako vrsto poslovanja.

SPROD Infograph

KoledarCalendar

Sledenje ponudb

Sledite ponudbam in prodaji na enemy zaslonu, da si pridobite večjo boljšo sliko poslovanja
Quotation Tracking
jQuery UI Accordion - Default functionality
Kaj pridobite z izborom Standard CRM

Brezplačna uporaba

Upravljanje s strankami, grafični koledar in upravljanje z nalogami so vključeni v brezplačno aplikacijo.

Pričnite uporabljati Standard CRM s kreiranjem zapisa vašega kontakta in uredite vaš urnik z upoštevanjem vaših zabeleženih nalog in prodajnega lijaka. Sledite zgodovini in napredku pri vsakem kontaktu kar vam bo pomagalo da se osredotočite na najbolj obetavne prodajne priložnosti. Spremenite prva srečanja v dolgoročne odnose in prodajne priložnosti v prodajno realizacijo.

Uživajte v mobilnosti

Upravljajte z vašimi strankami v realnem času preko telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika z fleksibilnostjo dostopa do vaših podatkov kadarkoli in od kjerkoli.

Razširite funkcionalnosti

Brez plačila lahko pričnete uporabljati aplikacijo. Lahko pa njene funkcionalnosti glede na potrebe tudi razširite preko naročila premium InApps na internem Marketplace-u in naročnino tudi kadarkoli prekinete.

Konsistenca in zaveza

Vse naše aplikacije so narejene tako, da imate zagotovljeno konsistentno uporabniško izkušnjo skozi celotno aplikacijo ter tudi z ostalimi aplikacijami.

Naš osnovni fokus je razvoj zmogljive poslovne programske opreme. Zavezani smo k dobavi najboljšega izdelka za vaše potrebe ter zagotavljanju svežih nadgradenj na čimbolj enostaven način.

Celovita podpora

Dostop do standardnih virov kot so FAQ, Uporabniška navodila, Video navodila in forum so na razpolago vsem uporabnikom.

Download Infograph